Lediga tjänster

Vill du arbeta med skatterätt? Vi söker för tillträde efter sommaren en biträdande jurist med ett stort intresse för skatterätt och skatteprocesser.

Arbetsbeskrivning
I rollen som biträdande jurist kommer du att arbeta nära byråns delägare och klienter i olika ärenden. Du kommer främst att arbeta med skatterådgivning och skatteprocesser inom både inkomstbeskattning, mervärdesskatt och olika punktskatter, men även andra närliggande områden, inbegripande kommersiella avtal, tull och internationell handel och allmän affärsjuridik.

Vi söker dig som har något eller några års erfarenhet av arbete med skatterätt från advokatbyrå, revisionsbyrå, domstol eller motsvarande.

Du har goda akademiska meriter. Som person är du noggrann, affärsorienterad samt är en god lagspelare. Vidare är du pragmatisk och trivs med att ge service. Du behärskar svenska och engelska väl, i både tal och skrift.

Om oss
WERKS är en affärsjuridisk advokatbyrå i Göteborg med ambitioner att vara ledande inom sina verksamhetsområden. För att uppnå det har vi två ledstjärnor som vi aldrig släpper. Den första är att alltid leverera juridiska tjänster av högsta kvalitet. Den andra är att skapa en advokatbyrå som på riktigt präglas av delaktighet och lagkänsla.

Vi arbetar med näringslivets stora marknadsledande företag. Inom alla våra verksamhetsområden har vi medarbetare med lång praktisk erfarenhet av juridisk rådgivning. WERKS har en effektiv organisation där avståndet mellan oss och våra uppdragsgivare aldrig är långt. Vi älskar det vi gör och vi drivs av att hitta de bästa och mest konstruktiva lösningarna för våra klienter.

Tillträde
Enligt överenskommelse snarast möjligt efter sommaren.

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan innehållandes personligt brev och CV samt betyg från juristutbildning och eventuellt övriga handlingar. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas omgående. Du är därför välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Du söker tjänsten via e-post till rekrytering@werks.se

Karriär

WERKS är en affärsjuridisk advokatbyrå i Göteborg med ambitioner att vara ledande inom sina verksamhetsområden. För att uppnå det har vi två ledstjärnor som vi aldrig släpper. Den första är att alltid leverera juridiska tjänster av högsta kvalitet. Den andra är att skapa en advokatbyrå som på allvar präglas av delaktighet och lagkänsla.

LEDIGA TJÄNSTER

Även när WERKS inte rekryterar aktivt är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan eller höra av dig till Daniel Ericsson på daniel.ericsson@werks.se om du har frågor om byrån.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till rekrytering@werks.se

Samarbeten & engagemang