Om WERKS

WERKS är den lilla byrån som jobbar med stora marknadsledande klienter. Inom alla våra verksamhetsområden har vi medarbetare med lång praktisk erfarenhet av juridisk rådgivning. WERKS har en effektiv organisation där avståndet mellan oss och våra uppdragsgivare aldrig är långt. Vi älskar det vi gör och vi drivs av att hitta de bästa och mest konstruktiva lösningarna för våra klienter. WERKS kan kort och gott garantera förstklassig juridisk rådgivning med stort engagemang.

Samarbeten & engagemang

Karriär

WERKS är en affärsjuridisk advokatbyrå i Göteborg med ambitioner att vara ledande inom sina verksamhetsområden. För att uppnå det har vi två ledstjärnor som vi aldrig släpper. Den första är att alltid leverera juridiska tjänster av högsta kvalitet. Den andra är att skapa en advokatbyrå som på allvar präglas av delaktighet och lagkänsla.

Sommarnotarie WERKS Advokater 2019

Som student är det värdefullt att få inblick i arbetet på en affärsjuridisk byrå. WERKS är en ung advokatbyrå som arbetar med krävande och komplexa ärenden. Som sommarnotarie hos oss får du möjlighet att prova på hur det är att arbeta som jurist på en advokatbyrå. Under några veckor under sommaren får du arbeta praktiskt med juridiska utredningar, upprättande av avtal, delta i möten och andra aktiviteter tillsammans med oss. Du kommer att tilldelas en handledare med huvudansvaret för att du ska få en givande tid hos oss med det finns också utrymme för dig att själv påverka arbetsinnehållet. Detaljer kring start och slutdatum m.m. bestämmer vi helst i samråd med dig.

För att du ska få bäst nytta av din tid hos oss vill vi gärna att du har läst minst sex terminer på juristprogrammet när du söker sommarnotarietjänst hos oss.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till rekrytering@werks.se senast den 17 februari 2019.

Vi ser fram emot din ansökan!

WERKS Advokater söker biträdande jurister

Just nu söker vi biträdande jurister. Skicka din ansökan med CV och personligt brev till rekrytering@werks.se.