Om WERKS

WERKS är den lilla byrån som jobbar med stora marknadsledande klienter. Inom alla våra verksamhetsområden har vi medarbetare med lång praktisk erfarenhet av juridisk rådgivning. WERKS har en effektiv organisation där avståndet mellan oss och våra uppdragsgivare aldrig är långt. Vi älskar det vi gör och vi drivs av att hitta de bästa och mest konstruktiva lösningarna för våra klienter. WERKS kan kort och gott garantera förstklassig juridisk rådgivning med stort engagemang.

Karriär

WERKS är en affärsjuridisk advokatbyrå i Göteborg med ambitioner att vara ledande inom sina verksamhetsområden. För att uppnå det har vi två ledstjärnor som vi aldrig släpper. Den första är att alltid leverera juridiska tjänster av högsta kvalitet. Den andra är att skapa en advokatbyrå som på allvar präglas av delaktighet och lagkänsla.

LEDIGA TJÄNSTER

Även när WERKS inte rekryterar aktivt är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan (bifoga personligt brev, CV och betyg) till rekrytering@werks.se eller höra av dig till Camilla Andersson på camilla.andersson@werks.se om du har frågor om byrån.

 

Samarbeten & engagemang