Föreläsningsuppdrag

WERKS medarbetare åtar sig regelbundet föreläsningsuppdrag för universitet, högskolor och andra utbildningsinstitut, näringslivet och intresseorganisationer.

Karriär

WERKS är en affärsjuridisk advokatbyrå i Göteborg med ambitioner att vara ledande inom sina verksamhetsområden. För att uppnå det har vi två ledstjärnor som vi aldrig släpper. Den första är att alltid leverera juridiska tjänster av högsta kvalitet. Den andra är att skapa en advokatbyrå som på allvar präglas av delaktighet och lagkänsla.

Även om WERKS inte rekryterar aktivt är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan eller höra av dig till Daniel Ericsson på daniel.ericsson@werks.se om du har frågor om byrån.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till rekrytering@werks.se

Sommarnotarie 2020

Vill du få en inblick i hur det är att arbeta på en mindre affärsjuridisk byrå där hög kvalitet och bra stämning värderas högt? Som sommarnotarie på WERKS ges du den möjligheten. Under din notarietid hos oss ser vi till att du får relevanta och spännande arbetsuppgifter och den hjälp och den feedback du behöver för att utvecklas i juristrollen.

Du får en handledare som ger dig en introduktion till byrålivet och som stöttar dig i ditt dagliga arbete. Du kommer såklart att delta i våra sociala aktiviteter och på riktigt få chansen att lära känna hela vårt gäng.

För att du ska få ut mest av din tid som sommarnotarie hos oss vill vi gärna att du har läst minst sex terminer på juristprogrammet.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till rekrytering@werks.se senast den 29 februari 2020.

 

Samarbeten & engagemang