Greenlane

Den 20 oktober 2018 valdes WERKS in som enda svenska medlem i Greenlane – det ledande nätverket för advokatbyråer specialiserade inom handels- och tullrätt. WERKS anslutning till Greenlane är ett erkännande av vårt handels- och tullrättsteams stora engagemang inom rättsområdet sedan byråns start.

Tullverket och europeiska tullmyndigheter samarbetar i sitt arbete med bedömning av tullar och avgifter i förhållande till europeiska bolag. Genom medlemskapet i Greenlane kan vi som ombud i tullprocesser också samarbeta gränsöverskridande för att bättre bemöta tullmyndigheter. Greenlane ger oss även bättre förutsättningar att hålla oss uppdaterade på tullrättslig praxis inom EU:s medlemsstater, och utbyta erfarenheter med andra specialister inom tull och internationell handel.

Inte minst får vi genom Greenlane möjlighet att erbjuda våra klienter juridiskt biträde i många jurisdiktioner genom samarbete med några av de mest framstående tulladvokaterna inom EU, Asien och USA.

Karriär

WERKS är en affärsjuridisk advokatbyrå i Göteborg med ambitioner att vara ledande inom sina verksamhetsområden. För att uppnå det har vi två ledstjärnor som vi aldrig släpper. Den första är att alltid leverera juridiska tjänster av högsta kvalitet. Den andra är att skapa en advokatbyrå som på allvar präglas av delaktighet och lagkänsla.

Även om WERKS inte rekryterar aktivt är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan eller höra av dig till Daniel Ericsson på daniel.ericsson@werks.se om du har frågor om byrån.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till rekrytering@werks.se

Sommarnotarie 2020

Vill du få en inblick i hur det är att arbeta på en mindre affärsjuridisk byrå där hög kvalitet och bra stämning värderas högt? Som sommarnotarie på WERKS ges du den möjligheten. Under din notarietid hos oss ser vi till att du får relevanta och spännande arbetsuppgifter och den hjälp och den feedback du behöver för att utvecklas i juristrollen.

Du får en handledare som ger dig en introduktion till byrålivet och som stöttar dig i ditt dagliga arbete. Du kommer såklart att delta i våra sociala aktiviteter och på riktigt få chansen att lära känna hela vårt gäng.

För att du ska få ut mest av din tid som sommarnotarie hos oss vill vi gärna att du har läst minst sex terminer på juristprogrammet.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till rekrytering@werks.se senast den 29 februari 2020.

 

Samarbeten & engagemang