Greenlane

Den 20 oktober 2018 valdes WERKS in som enda svenska medlem i Greenlane – det ledande nätverket för advokatbyråer specialiserade inom handels- och tullrätt. WERKS anslutning till Greenlane är ett erkännande av vårt handels- och tullrättsteams stora engagemang inom rättsområdet sedan byråns start.

Tullverket och europeiska tullmyndigheter samarbetar i sitt arbete med bedömning av tullar och avgifter i förhållande till europeiska bolag. Genom medlemskapet i Greenlane kan vi som ombud i tullprocesser också samarbeta gränsöverskridande för att bättre bemöta tullmyndigheter. Greenlane ger oss även bättre förutsättningar att hålla oss uppdaterade på tullrättslig praxis inom EU:s medlemsstater, och utbyta erfarenheter med andra specialister inom tull och internationell handel.

Inte minst får vi genom Greenlane möjlighet att erbjuda våra klienter juridiskt biträde i många jurisdiktioner genom samarbete med några av de mest framstående tulladvokaterna inom EU, Asien och USA.

Samarbeten & engagemang

Karriär

WERKS är en affärsjuridisk advokatbyrå i Göteborg med ambitioner att vara ledande inom sina verksamhetsområden. För att uppnå det har vi två ledstjärnor som vi aldrig släpper. Den första är att alltid leverera juridiska tjänster av högsta kvalitet. Den andra är att skapa en advokatbyrå som på allvar präglas av delaktighet och lagkänsla.

Sommarnotarie WERKS Advokater 2019

Som student är det värdefullt att få inblick i arbetet på en affärsjuridisk byrå. WERKS är en ung advokatbyrå som arbetar med krävande och komplexa ärenden. Som sommarnotarie hos oss får du möjlighet att prova på hur det är att arbeta som jurist på en advokatbyrå. Under några veckor under sommaren får du arbeta praktiskt med juridiska utredningar, upprättande av avtal, delta i möten och andra aktiviteter tillsammans med oss. Du kommer att tilldelas en handledare med huvudansvaret för att du ska få en givande tid hos oss med det finns också utrymme för dig att själv påverka arbetsinnehållet. Detaljer kring start och slutdatum m.m. bestämmer vi helst i samråd med dig.

För att du ska få bäst nytta av din tid hos oss vill vi gärna att du har läst minst sex terminer på juristprogrammet när du söker sommarnotarietjänst hos oss.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till rekrytering@werks.se senast den 17 februari 2019.

Vi ser fram emot din ansökan!

WERKS Advokater söker biträdande jurister

Just nu söker vi biträdande jurister. Skicka din ansökan med CV och personligt brev till rekrytering@werks.se.