West Sweden Asia Gateway

WERKS är medlem i det ideella nätverket West Sweden Asia Gateway (WSAG) som grundandes av bland andra WERKS medarbetare Ulf Käll. WSAG är ett nätverk av företag och människor med kunskap om affärer och kultur i Asien och bygger på ett långvarigt samarbete mellan Sverige och länder i Sydostasien så som Kina, Hong Kong och Japan. Syftet med WSAG är att skapa kontakt mellan svenska och sydostasiska företag.

Karriär

WERKS är en affärsjuridisk advokatbyrå i Göteborg med ambitioner att vara ledande inom sina verksamhetsområden. För att uppnå det har vi två ledstjärnor som vi aldrig släpper. Den första är att alltid leverera juridiska tjänster av högsta kvalitet. Den andra är att skapa en advokatbyrå som på allvar präglas av delaktighet och lagkänsla.

LEDIGA TJÄNSTER

Även när WERKS inte rekryterar aktivt är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan (bifoga personligt brev, CV och betyg) till rekrytering@werks.se eller höra av dig till Camilla Andersson på camilla.andersson@werks.se om du har frågor om byrån.

 

Samarbeten & engagemang